JCI Ede College Tour op donderdag 7 februari 2019

JCI Ede College Tour op donderdag 7 februari 2019

John van de Heuvel is donderdagavond 7 februari 2019 te gast bij de 1e editie van College Tour, georganiseerd door JCI Ede. Deze bekende misdaadjournalist wordt  in een anderhalf uur durend podiumgesprek ondervraagd over diverse actuele thema’s zoals cybercrime en geeft hij gasten een kijkje in zijn wereld van de misdaad. Met vragen uit de zaal, want dat is wat College Tour zo leuk en interessant maakt!

Netwerkborrel en opbrengst voor goed doel
Na afloop van de College Tour is het tijd voor een volledig verzorgde netwerkborrel. Breid je netwerk uit of ontmoet bekenden voor een gezellige avond. De opbrengst van de CollegeTour gaat volledig naar het goede doel: Stichting Veluwse Wensambulance. Deze stichting zet zich in om laatste wensen mogelijk te maken voor mensen in een (pre)terminaal stadium of mensen die ernstig chronisch ziek en bedlegerig zijn.

In collegezaal van Wageningen University
Het is een avond in stijl, want de CollegeTour en netwerkborrel vindt plaats in dé collegezaal van Wageningen University, gebouw Orion. Er is plek voor maximaal 750 personen. Het ontvangst is vanaf 19.00 uur en om 20.00 uur start de JCI Ede College Tour met John van den Heuvel. Vanaf 21.30 uur is er de netwerkborrel. De entreeprijs voor de CollegeTour én een verzorgde netwerkborrel is € 35,-  inclusief BTW. Tickets zijn online te bestellen via www.collegetourede.nl.

Op zoek naar sponsoren
Een avond als deze, waarvan de opbrengst volledig naar het goede doel gaat, wordt vooral mogelijk gemaakt met hulp van diverse sponsoren. We zijn op zoek naar bedrijven die zichzelf graag presenteren tijdens deze avond aan de aanwezige gasten en het goede doel een warm hart toedragen. Bekijk de mogelijkheden op www.collegetourede.nl of contact één van de JCI leden.