Het Wereldhandelsspel

SENSATIE OP DE BEURSVLOER! Capture

Op zoek naar een leuke teambuilding-, personeelsactiviteit of voor uw Trainees of Young Professionals, dan is het Wereldhandelsspel van JCI Ede precies wat u zoekt.

Het wereldhandelsspel staat garant voor een paar uur teamspirit, handelsgeest, relatiemanagement, politiek bedrijven, profilering, personal branding en bovenal fun! Bekijk hier de promotiefilm: https://youtu.be/TlBIOEzY8wI

Dit spel is geschikt voor zowel student, als middenmanagement als directie. De scepsis aan het begin, maakt al snel plaats voor enthousiasme en de wil om te winnen! Het spel biedt iedereen de gelegenheid om elkaar op een informele wijze te leren kennen, om samen te werken en plezier te hebben. Onder andere EY, FrieslandCampina, RYLA, KIWANIS en De Belastingdienst zijn u al voorgegaan.

CaptureEén spel biedt ruimte voor tussen de 12 – 25 personen en duurt ongeveer 3 uur. Met de opbrengsten van dit spel steunt u JCI Ede met onder ander goede doelen projecten, trainingen en/of bedrijfsbezoeken. Binnen JCI Ede hebben diverse leden de officiele ‘JCI Gameleaders’ opleiding gevolgd zodat u professioneel wordt begeleid.

Heeft u vragen over het Wereldhandelsspel, kijk dan op onze website: http://www.jciwereldhandelsspel.nl

untitled ryla   logo-frieslandcampinaEYbld_logo_belastingdienst